Cukrářské studio Eliška – Kašperské Hory

Tohle máme rádi…

Ach ty Kašperky.. Sladkého na Kašperkách není nikdy dost. Od loňského léta, hned pod kinem, najdete cukrářské studio. Anoo, i takové věci mohou být kolem krásného kašperskohorského náměstí. Studio se jmenuje Eliška stejně jako jeho strůjkyně.

Malá provozovna, která byla dříve řeznictví, měla sloužit jen jako výrobna a výdejna dortů. Když ale kolemjdoucí viděli ty nádherné dorty ve vitríně, tak chtěli postupně ochutnávat i na místě, a tak se maličkatý prostor stylově vybavil a už si tam můžete i posedět u jednoho ze dvou stolečků a dát si k dortu i kafe od Bezvakafe a klasické pití z Coca Cola rodiny. (Cola, Fanta, Sprite) A ty dorty jsou! Pokud bude šnek, tak toho určitě nevynechejte, protože ten se moc dlouho neohřeje. Laskonky a tartaletka s pistácií je top! Zatím jsme nesáhli vedle a odjížděli jsme vždy s pěti dorty v břiše.

Podnik je uzpůsoben na take away, takže dorty dostanete na tácek a k tomu dřevěný příbor, ale určitě to neubere na zážitku, natož chuti.

Rozhodně se zastavte až pojedete třeba z hradu. Ale pozor, je otevřeno převážně jen o víkendech, proto raději sledujte aktuální info na sítích.

Instagram

Mapy